Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Hledáte ideální dárek pro dvouleté dítě ve svém životě? Tak to jste na správném místě, protože pro vás máme zajímavý seznam originálních dárků k narozeninám dvouletého dítěte. Ať už chcete rozproudit jejich smích a radost vtipnou hračkou, nebo jim věnovat osobní dárek, který si budou navždy uchovávat, máme pro vás řešení. Jste připraveni vstoupit do světa roztomilých a zábavných nápadů na dárky pro batolata? Pojďte se do toho ponořit!

Originální dárky k druhým narozeninám

Hledání dokonalého a originálního dárku pro dvouleté dítě může být docela náročné, že? Ale nepropadejte panice, rozhodně pro vás máme několik skvělých nápadů. Jen nezapomeňte, že pokud vyberete originální dárek, uděláte radost nejen batoleti, ale také rodiče to velmi ocení.

Jedním z nejlepších nápadů může být sada na vyrábění. V tomto věku začínají děti rozvíjet svou kreativitu, takže by měly dostat prostor pro uplatnění své fantazie. Kromě toho není nad dárek, který je zároveň zábavný i naučný, že?

A co třeba koberec s mapou světa? To není jen tak ledajaký koberec, ale fantastická hrací plocha, na které se děti mohou učit o různých zvířatech a jejich životním prostředí. Je to kombinace učení a zábavy, která je pro malé objevitele v nich naprosto úchvatná.

Samozřejmě existuje nespočet dalších možností, od dřevěných skládacích her a hudebních nástrojů až po zahradnické sady pro kutily a tematické herní sady. Důležité je zohlednit jejich zájmy a vývojové stádium. Spojení zábavy a učení bude určitě vítěznou kombinací!

A nezapomeňte, že nakonec nejde o cenu dárku, ale o lásku, zábavu a rozvoj, které může přinést tomu malému. Takže jste připraveni najít ten dokonalý, originální dárek? My víme, že ano!

Jedinečné dárky ke druhým narozeninám

Pokud hledáte ideální dárek k narozeninám pro dvouleté dítě, jste na správném místě. Je to zvláštní věk, kdy děti začínají zkoumat své okolí a jejich schopnosti se začínají rychle rozvíjet. Proto je důležité vybírat hračky a dárky, které podporují jejich rozvoj.

  • Klasickým dárkem, který vždy zůstane hitem, je dřevěný hrací blok. Tyto hračky podporují motorické dovednosti a kreativní hru. Navíc jim umožní procvičovat tvary a barvy. Chcete-li jim dodat osobní nádech, zvažte výběr bloků s písmeny jejich jména.
  • Dalším oblíbeným nápadem na dárek pro tuto věkovou skupinu jsou interaktivní hračky. Přemýšlejte o hudebních nástrojích, interaktivních knihách nebo hračkách s různými světelnými a zvukovými efekty. Tyto druhy hraček mohou pomoci zlepšit koordinaci rukou a očí a rozvíjet jazykové dovednosti.
  • Nezapomeňte, že narozeniny dvouletého dítěte nejsou jen o dárcích. Udělejte tento den výjimečným tím, že zorganizujete zábavnou aktivitu, například výlet do zoo nebo odpoledne v místním zábavním parku. Díky tomu se stane nezapomenutelnou událostí jak pro malé dítě, tak pro celou rodinu.

Nejdůležitější však je, aby váš dar vycházel ze srdce. Vyberte něco, o čem si myslíte, že se jim bude opravdu líbit a s čím se mohou bavit celé hodiny. Vězte, že ať už vyberete cokoli, nejvíce oceníte lásku a myšlenku, která za tím stojí.

Dřevěné hračky

Dřevěné hračky

Měkké hračky

Měkké hračky

Dřevěný zvířecí autobus - Trixie

Dřevěný zvířecí autobus - Trixie

Dárky pro děti

Dárky pro děti

Tipy pro výběr ideálního dárku pro dvouleté dítě

Hledáte ten nejlepší dárek pro dvouleté dítě ve svém životě? Super, rádi vám pomůžeme! Zde je několik užitečných tipů.

  1. Nejdřív to nejdůležitější: Dvouleté dítě objevuje svět v plné síle. Takže dárky, které stimulují smysly nebo přispívají k rozvoji motoriky, jsou vždy bezpečnou volbou. Když už mluvíme o smyslové stimulaci, myslete například na hračky s různými texturami, barvami a zvuky. Nebo co třeba hlína na hraní? Ta umožňuje dítěti slastně rozvinout svou kreativitu a zároveň trénovat jemnou motoriku.
  2. Ale nenechte se mýlit, dvouleté dítě už také dělá značné pokroky, pokud jde o sociální inteligenci a rozvoj řeči. Proto jsou skutečnou špičkou také interaktivní knihy nebo hrací sady, které podporují hraní rolí. V tomto ohledu nikdy neuděláte chybu s panenkou, plyšovou hračkou nebo hrací sadou s oblíbeným kresleným filmem oslavence.
  3. A především nezapomínejme, že dárek pro dvouleté dítě by měl být také zábavný. Vyberte něco, o čem víte (nebo silně tušíte), že se dítěti bude líbit. Při výběru se řiďte například oblíbenými činnostmi a zájmy dítěte. Možná miluje zvířátka, auta nebo skládání kostek. Zeptejte se rodičů na nějaké tipy.
  4. A konečně, ačkoli to může být lákavé, snažte se odolat pokušení nejnovějších, nejkrásnějších a nejdražších hraček. Nejjednodušší hračky jsou často ty nejsmysluplnější a nejvzdělávanější. Kromě toho, pokud jde o batolata, je obal často stejně zábavný jako to, co je uvnitř! Možná je to klišé, ale je to tak pravda!

Darček pre dievča k druhým narodeninám

V spoločnosti Yoursurprise vieme, že nájsť dokonalý darček k narodeninám pre dvojročné dievčatko je špeciálna úloha. Oslávte jej žiarivú osobnosť s našou očarujúcou ponukou darčekov, ktoré podnietia jej predstavivosť a uchvátia jej srdce. Od personalizovaných plyšových hračiek s vyšitým menom až po rozkošné šperky, ktoré ešte viac rozžiaria jej žiarivý úsmev - každý darček bol starostlivo navrhnutý tak, aby boli jej narodeniny výnimočné. Pomôžeme vám teda urobiť tento deň špeciálnym darčekom, ktorý bude rovnako jedinečný a úžasný ako ona.

Dárek pro holčičku ke druhým narozeninám

Hledání dokonalého narozeninového dárku pro dvouletou dívku může být náročný úkol. Ale nebojte se, tady jste na správném místě. Pomůžeme vám najít dokonalý dárek, který bude nejen zábavný, ale také přispěje k růstu a rozvoji holčičky.

V tomto věku se dívky začínají vyvíjet a formovat svou vlastní osobnost. Rozvíjejí si smysl pro individualitu a začínají dávat jasně najevo své preference. To je skvělá doba na darování dárků, které tento vývoj podporují a podporují jejich sebevyjádření. Mezi oblíbené dárky pro dvouleté holčičky patří domečky pro panenky, kuchyňské hrací soupravy a kreativní hračky, jako jsou pastelky a hlína.

Dvouletí chlapci se však také chystají objevit své vlastní zájmy a dovednosti. Dobrou volbou jsou často hračky, které podporují jejich fyzickou aktivitu a schopnost řešit problémy. Zvažte hrací autíčka, stavebnice nebo interaktivní vzdělávací hračky.

Dalším důležitým aspektem při výběru dárku pro dvouleté dítě je, zda hračka stimuluje jeho schopnost učit se. Batolata jsou přirozeně zvědavá a ráda objevují svět kolem sebe. Proto jsou skvělou volbou dárky, jako jsou puzzle, knihy, hračky vydávající zvuky a světla a hrací sady, které obsahují zvířata, tvary nebo čísla.

Výběr originálního narozeninového dárku pro dvouleté dítě může být náročný, ale s trochou promyšlenosti a znalostí vývojového stádia dítěte se stane zábavnou příležitostí, jak podpořit jeho růst a objevování.

Dárek pro chlapečka ke druhým narozeninám

Hledáte konkrétní dárek pro dvouletého chlapce? To může být náročné, protože zájmy a schopnosti dítěte se v tomto věku mohou rychle měnit. Zde je však několik nápadů, které stojí za zvážení.

Jednou z oblíbených možností je dřevěné balanční kolo. Tato hrací vozidla podporují fyzickou koordinaci a rovnováhu dítěte a jsou skvělým způsobem, jak spálit energii. Navíc mají další výhodu v tom, že dítě připravují na jízdu na skutečném kole bez tréninkových koleček.

Možná však vašeho dvouletého chlapce více zajímá stavění a vyrábění. V takovém případě může být sada velkých, barevných stavebních bloků přesně to, co hledáte. Tyto sady podporují kreativitu a řešení problémů a lze je přizpůsobovat a rozšiřovat, až bude dítě starší.

Nakonec zvažte knihy. I když to možná není ten nejzajímavější dárek, knihy jsou skvělé pro rozvoj jazyka a porozumění textu. Nejlepší je, že je k dispozici mnoho dětských knih, které jsou napsány speciálně pro malé chlapce a líbí se jim.

Ať už zvolíte cokoli, nejdůležitější je vybrat dárek, který přispěje k rozvoji dítěte a který ho bude bavit.

Náuční dárky ke druhým narozeninám

Když mluvíme o náučních dárcích pro dvouleté dítě, musíme nejprve pochopit něco důležitého. Z vašeho malého krpce se v současné době stává malý človíček, což znamená, že je ideální čas učit ho věci formou hry. A věřte nám, že si toho ani nevšimnou, protože je to všechno tak zábavné! Tak co byste řekli na jedinečný dárek, který je zábavný i užitečný?

Představte si měkká plyšová zvířátka, která je navíc učí své jméno a zvuky. Nebo co takhle jednoduchá sada dřevěných kostek, která učí nejen barvy, ale také tvary, vzory a dokonce i něco málo o stavění?

Chtělo vaše dítě vždycky vědět, jaké to je běhat po úřadech? Pak zkuste dětskou pokladnu. Nejenže je s ní zábava, ale také učí počítání, čtení částek a dokonce i trochu o hodnotě peněz. Navíc podporuje sociální dovednosti - a to je velké plus!

A nezapomeňme na hudební nástroje. Malý xylofon nebo bubínek bude nejen stimulovat jejich kreativní mysl, ale také rozvíjet jejich jemnou motoriku. Jen se připravte na pořádný hluk!

Klíčem při výběru ideálního dárku pro dvouleté dítě na učení je, aby byl zábavný a poutavý. Pamatujte: děti by se měly učit při hře, ne mít pocit, že se "musí" učit. To je velký rozdíl, věřte nám!

Top 10 nápadů na dárky ke druhým narozeninám

Vybrat ideální dárek pro dvouleté dítě může být náročné. Proto jsme si dali tu práci a připravili pro vás 10 nejlepších nápadů na dárky. Pojďme se na ně podívat!

  1. Personalizované dětské knihy: Čtení nahlas nikdy nebylo zábavnější než s knihou, ve které hraje vaše dítě!

  2. Puzzle se jménem: Optimální pro učení; děti milují puzzle, zejména pokud je na nich jejich jméno.

  3. Plyšová hračka se jménem: Nic neřekne "mám tě rád" tak jako plyšový medvídek se jménem.

  4. Personalizovaná láhev na pití: Dokonalý způsob, jak udržet vaše dítě hydratované, a bude se mu líbit, že je láhev jedinečně jeho.

  5. Dětská kuchyňská zástěra se jménem: Pro malého pomocníka v kuchyni, který rád vaří a peče.

  6. Dětská židle se jménem: Místo, které je jen jejich.

  7. Personalizovaný batoh: Pro všechna jejich malá dobrodružství.

  8. Dětské nádobí se jménem: Budou rádi jíst ze svého vlastního talíře.

  9. Personalizovaná samolepka na zeď: Proměňte jejich pokoj s obtiskem jen pro ně.

  10. Dřevěný vláček se jménem: Nejenže je to zábava na hraní, ale také se skvěle hodí do pokoje jako personalizovaná dekorace.

Se všemi těmito možnostmi se jistě najde perfektní dárek pro dvouleté dítě ve vašem životě. Nejdůležitější je vybrat něco, o čem si myslíte, že se jim bude líbit. Koneckonců vy sami nejlépe víte, co se jim líbí!

Personalizované dárky ke druhým narozeninám

Dvouletému dítěti může osobní dárek poskytnout mimořádný pocit vlastní hodnoty a sounáležitosti. Přidání jejich jména na hračku nebo kus oblečení může z obyčejného dárku udělat něco, co budou skutečně považovat za své.

Například personalizovaný plyšový medvídek s vyšitým jménem se může stát cenným majetkem, který si budou opatrovat po mnoho let. Nebo třeba personalizovaná kniha příběhů, ve které jsou oni hlavním hrdinou, je dobrou volbou. Nejde jen o potěšení ze čtení, ale také o budování jejich identity a sebevědomí.

Oblíbeným dárkem je také personalizované oblečení. Přemýšlejte o roztomilém tričku nebo parádní čepici s jejich jménem. Nebo pěkně potištěnou deku, pod kterou se mohou zachumlat během spánku. Je to pro ně také zábavný způsob, jak se naučit rozpoznávat své jméno.

Pozor, výběr personalizovaného dárku znamená trochu více času a přemýšlení dopředu. Tyto dárky je obvykle třeba objednat předem, aby byl čas na osobní zpracování. Výsledkem však často bývá dárek, který si vaše dítě bude vážit a pomůže mu vybudovat nostalgické vzpomínky.

Mega Bear

Mega Bear

Personalizované knihy pro děti

Personalizované knihy pro děti

Dětská židle

Dětská židle

Blog

Blog