Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Hledáte skvělý dárek, kterým byste překvapili svého sedmiletého chlapce? Vymyslet dárek od někoho, komu je sedm let, může být těžké a my chápeme, že chcete najít dárek, který mu vykouzlí úsměv na tváři na dlouhou dobu. Ať už si rád hraje, miluje dobrodružství nebo je kreativní, pro každého chlapce se najde něco zábavného!

Jaké dárky rádi dostávají sedmiletí chlapci?

Najít ten správný dárek může být náročné. V tomto věku získávají aktivní představivost a větší zvědavost. Při vymýšlení dárku pro chlapce je důležité prozkoumat, co se mu opravdu líbí a co mu v tomto věku dělá radost. Vždyť co může být v tomto věku zábavnějšího než dostat dárek, který přinese dlouhá léta štěstí?

Chlapci ve věku 7 let jsou často fascinováni tím, jak věci fungují, a rádi staví nebo skládají puzzle, což může rozvíjet jejich technické dovednosti a stimulovat jejich prostorové chápání. Se skládačkou si může potrápit mozek s 500 nebo 1000 dílky. Když k tomu přidá roztomilý obrázek, může toto puzzle složit během chvilky.

Chlapcům, kteří si rádi hrají venku, můžete darovat venkovní hru. Zvažte fotbalový míč nebo jiné zábavné doplňky. Nechte ho trénovat jeho fotbalové dovednosti s jeho vlastním personalizovaným fotbalovým míčem. Přidejte jeho jméno a může si tak hrát venku celé hodiny. Podpoříte tím fyzické cvičení a zároveň je to veliká zábava.

Puzzle

Puzzle

Fotbal s názvem

Fotbal s názvem

Personalizované knihy pro děti

Personalizované knihy pro děti

Dětský župan

Dětský župan

Měkké hračky

Měkké hračky

Batohy

Batohy

Cukroví

Cukroví

Dárky pro děti

Dárky pro děti

Nejlepší dárky pro sedmileté chlapce

  1. Pro chlapce, který rád běhá doma v pohodlném oblečení, je ideálním dárkem župan. Může ho nosit na dovolenou, doma pěkně po koupání nebo během líného dne. Udělejte jeho župan výjimečným tím, že na něj necháte vyšít jeho jméno.
  2. Oživte jeho oblečení párem ponožek, které jste sami navrhli, a personalizujte je vtipnou fotografií.
  3. Chtěl by plyšovou hračku? Překvapte ho jeho vlastním dinosaurem, králíkem, lvem nebo liškou a bude mít plyšového kamaráda na celý život. Přizpůsobte si ho fotografii nebo jménem.
  4. Je to sportovní nadšenec a ještě nemá vlastní láhev na vodu? Nebo ještě nemá pěknou láhev do školy? Pak je originálním dárkem personalizovaná láhev na vodu. Přidejte na ni jeho nebo vaši společnou pěknou fotografii a překvapte ho.
  5. Batoh se mu vždycky hodí na uložení školních/sportovních nebo jiných věcí. Přidejte jeho jméno a design v našem editoru a on může hrdě chodit do školy a/nebo sportovního kroužku každý den.
  6. Je to opravdový milovník čokolády? Pak je pro něj ideální personalizovaná XL čokoláda Toblerone. Navrhněte mu vlastní obal s fotografií a/nebo textem a nechte ho hodovat.
  7. Překvapte ho jedinečnými šlepkami, které se hodí do šatny, na prázdniny nebo je hezké je mít doma. Přidejte fotografii, text nebo jiný design, který mu opravdu sluší, a nechte ho zazářit.

Přizpůsobte si dárek na míru

Pokud chcete dárek ozvláštnit, můžete mu dát osobní nádech. V našem editoru si můžete dárek přizpůsobit pomocí fotografie a/nebo textu dle vlastního výběru. Tímto způsobem mu jistě vykouzlíte úsměv na tváři v jeho výjimečný den!

Kidibul

Kidibul

M&M's dárková krabička

M&M's dárková krabička

Stolní hry

Stolní hry

Foto hodiny

Foto hodiny

Batoh pro děti

Batoh pro děti

Toblerone

Toblerone

Lahve na vodu

Lahve na vodu

Blog

Blog