Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Najít dokonalý dárek pro tříleté dítě je těžký úkol, že? Jejich smysly jsou plně probuzené a jejich zvědavost je v tomto věku zaměřená na zkoumání, dobrodružství a poznávání nových věcí. Víme, jak důležité je najít hračky a dárky, které je nejen baví, ale také jim poskytují příležitosti k rozvoji. Ať už jste tedy milující teta nebo strýc, starostlivý prarodič nebo dokonce sami rodiče, tento konečný seznam dárků pro tříleté děti bezesporu uspokojí jejich zvídavou povahu a bezmeznou energii.

Aké vzdelávacie hračky sú najlepšie pre rozvoj trojročného dieťaťa?

Pro ty, kteří chtějí spojit učení se zábavou, mohou osobní dárky stále hrát roli v rozvoji dítěte. Předměty, jako jsou personalizované knihy, v nichž je dítě hlavním hrdinou, mohou podpořit lásku ke čtení a podnítit kreativitu. Další skvělou možností jsou personalizované puzzle, které rozvíjejí dovednosti řešení problémů a koordinaci očí a rukou, přičemž tato činnost je jedinečná.

Pokud se chcete zaměřit na jejich kreativitu, přemýšlejte o sadách na kreslení nebo o pěkné dětské zástěrce, aby dítě mohlo pomáhat v kuchyni!

Personalizované pouzdro Trixie

Personalizované pouzdro Trixie

Personalizované knihy pro děti

Personalizované knihy pro děti

Puzzle

Puzzle

Měkké hračky

Měkké hračky

Jaké jsou nejoblíbenější hračky pro tříleté děti v roce 2024?

Mezi nejoblíbenější dárky pro děti v roce 2024 patří:

  • Náš dřevěný autobus se jménem dítěte
  • Náš měkký a roztomilý medvídek
  • Hrneček, který má na uchu fotbalový míč pro malé fotbalové fanoušky
  • Personalizovaná knížka pohádek na dobrou noc

Jaké jsou nejlepší venkovní hračky pro tříleté děti?

Pokud nakupujete pro dítě, které zbožňuje dobrodružství v přírodě, máme pro vás několik okouzlujících nápadů na dárky, které si zamiluje. Podpořte kreativitu a hraní rolí s personalizovaným deštníkem ve tvaru jejich oblíbeného zvířete. Tento dárek nejenže vnese do deštivých dnů smysl pro zábavu, ale také podpoří představivost vašeho dítěte, které bude moci předstírat, že je pro tento den svým vybraným zvířetem. Dalším zajímavým dárkem pro tyto začínající objevitele může být batoh s motivem dinosaurů. Nejenže jim otevře svět zájmu o tyto fascinující tvory z naší minulosti, ale také poskytne praktické řešení pro přenášení jejich cenných nálezů z výprav. V neposlední řadě zvažte možnost přidat do aktivní hry venku osobní prvek v podobě fotbalového míče se jménem vašeho dítěte. Tento jedinečný dárek jim nepochybně dodá pocit výjimečnosti a podpoří týmovou spolupráci a rozvoj motorických dovedností při fotbalových zápasech s kamarády.

Další dárky pro tříleté děti:

Dřevěný zvířecí autobus - Trixie

Dřevěný zvířecí autobus - Trixie

Fotbal s názvem

Fotbal s názvem

Plyšový batoh

Plyšový batoh

Deštník pro deti

Deštník pro deti

Porozumění vývojovým potřebám tříletých dětí: Výběr správného dárku

Jaký je nejlepší dárek na míru pro tříleté dítě? Jak poznáte, zda je dárek pro dítě tohoto věku vhodný?

Tříleté děti se obecně nacházejí v procesu osvojování předčtenářských dovedností, takže hračky, které podporují tento druh koordinace ruky a oka, mohou být nesmírně přínosné. Zde přicházejí ke slovu hračky pro rozvoj čtení a psaní. Hračka, která podporuje čmárání nebo psaní, by je mohla nejen zabavit, ale také pomoci zlepšit jejich jemnou motoriku.

Děti v tomto věku jsou také vášnivými průzkumníky. Rády zkoumají své okolí a mají zvídavou mysl. Proto je také důležité zajistit, aby vámi vybraný dárek podporoval zkoumání. Příkladem mohou být hračky a aktivity pro raný vývoj, které jsou určeny ke stimulaci kognitivního vývoje a hrubé motoriky.

Je třeba také poznamenat, že hra v tomto věku již není jen o zábavě, ale také o učení hrou, což je nesmírně důležitý aspekt vývoje dítěte. Sada různobarevných kostek nebo jednoduchá hračka na počítání může posílit jejich smysl pro čísla a zároveň je zaujmout svými krásnými barvami a tvary.

A konečně, ačkoli jsou hračky nejčastějším dárkem, neomezujte své možnosti. Zvažte i jiné dárky, například personalizované knihy nebo oblečení.

Dřevěný vozík s názvem

Dřevěný vozík s názvem

Dřevěná závodní dráha Trixie

Dřevěná závodní dráha Trixie

Dětská židle

Dětská židle

Blog

Blog