Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Při hledání ideálního dárku pro čtyřleté dítě může být obtížné sehnat ten nejvhodnější dárek na míru. Při tak obrovském množství hraček, knih a her na trhu může být výběr vhodného dárku, který nejen podnítí jejich zvědavost, ale také pomůže v jejich rozvoji, náročný.

V tomto blogu jsme pečlivě sestavili seznam dárků, které jsou nejen zábavné, ale také vzdělávací, poutavé a stimulující. Ať už jste tedy rodič, prarodič nebo kamarád, určitě zde najdete něco, co rozzáří tvář vašeho děťátka radostí.

Porozumění vývojové fázi ve věku 4 let

Ve věku 4 let se z dětí stávají výrazné a společenské osobnosti, které si rády hrají s fantazií, učí se čísla a rády vyprávějí příběhy. Klíčem k podpoře jejich vývoje je fyzická aktivita, hry uvnitř i venku, čtení a tvůrčí činnosti, jako je vaření. [zdroj raisingchildren]

Při výběru dárku je velmi důležité pochopit potřeby a vývoj čtyřletého dítěte.

Jak vybrat dárky pro čtyřleté děti

V tomto věku děti obvykle zkoumají svět pomocí smyslů a rozvíjejí své motorické schopnosti a představivost. Existují různé kategorie dárků pro děti, které se na tyto aspekty zaměřují:

Vzdělávací hračky a čtení

Vzdělávací hračky mohou nabídnout hodiny zábavy a zároveň podpořit učení. Hledejte hračky, které dítě fyzicky i duševně zaujmou. Skvělým příkladem jsou personalizované knihy nebo fotbalový míč se jménem.

Fotbal s názvem

Fotbal s názvem

Personalizované knihy pro děti

Personalizované knihy pro děti

Puzzle

Puzzle

Dřevěné hračky

Dřevěné hračky

Psaní a vybarvování

Ve čtyřech letech se děti začínají zajímat o písmena a o to, že písmena tvoří různé hlásky a slova. Zvažte pořízení pomůcek a knih, které mohou s touto dovedností pomoci: sady na kreslení, knihy, pouzdra na tužky nebo roztomilý batůžek, ve kterém se shromáždí veškeré vybavení!

Batoh pro děti

Batoh pro děti

Personalizované pouzdro Trixie

Personalizované pouzdro Trixie

Dětský župan

Dětský župan

Děti kartonový kufr

Děti kartonový kufr

Užitečné dárky

Pokud má čtyřleté dítě nadbytek hraček a rodiče vás jemně požádali, abyste nepřidávali další, co kdybyste zvážili praktičtější dárek? Mezi praktické dárky mohou patřit např:

  • personalizované hrnky a talíře
  • vyšívaný župan se jménem dítěte
  • doplňky do dětského pokoje: lampa s gravírováním, vysoká židle, kufřík na hračky, to vše jsou skvělé možnosti.

Existují nějaké knihy vhodné jako dárek pro čtyřleté děti?

Personalizované knihy jsou skvělým dárkem pro čtyřleté děti. Jakmile vaše dítě začne poznávat své jméno a získá pocit vlastní identity, pohled na jeho jméno v knize ho naplní radostí. Tyto personalizované knihy nejsou jen pohádkovými knížkami, ale také způsobem, jak podpořit vztah vašeho dítěte ke kouzelnému světu čtení.

S těmito personalizovanými knihami prožije vaše dítě mnohá dobrodružství: od cestování vesmírem v roli astronauta, přes poznávání života farmáře až po putování neprobádanými územími v roli odvážného průzkumníka. Každý scénář nejen rozšiřuje jejich hřiště fantazie, ale také pomáhá vytvářet pocit úžasu. Buduje také dovednosti pro řešení problémů a sebedůvěru.

Další dárky pro čtyřleté děti

Měkké hračky

Měkké hračky

Plyšový batoh

Plyšový batoh

Dětské talíře

Dětské talíře

Blog

Blog