Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Hledáte ideální dárek pro sedmiletou dívku? To může být výzva, protože v tomto věku se vyvíjí jejich osobnost a dívky mají jasnější představu o tom, co se jim líbí a nelíbí a jaké jsou jejich zájmy. Nezáleží na tom, zda jste její babička, strýc, otec nebo matka; při hledání dokonalého dárku pro dítě se vám vždycky může hodit pomoc!

Jaký je dobrý dárek pro sedmiletou dívku?

Pokud hledáte originální dárek pro dívku ve věku 7 let, je důležité zjistit její zájmy. Co ji baví dělat? A jaké jsou její koníčky? Nejdůležitější je, aby byl její výjimečný den nezapomenutelný!

  • Pro holčičku, která ve škole ráda září nejnovějšími školními pomůckami, jsou skvělým dárkem batoh, penál, sada postaviček, krabička na svačinu nebo láhev.
  • Dekorativní nádech jejímu pokoji dodají krásné hodiny, lampa s vyrytým jménem nebo plakát jejího idolu.
  • Pro dívky, které rády pracují doma, ji může na dlouhou dobu zabavit puzzle. Dalším nápadem je vytvořit personalizovanou knihu s jejím jménem, aby mohla zazářit jako hlavní postava.
  • Pro mlsné jazýčky je skvělým nápadem velká tyčinka Milka, Oreo nebo Toblerone, která ji potěší. Dává přednost sladkostem před čokoládou? Pak je balíček Chupa Chups, Red Band nebo Mentos ideálním dárkem, kterým ji můžete překvapit k jejím sedmým narozeninám.

20 nápadů na dárky pro sedmileté dívky

Výběr dárku pro dívku ve věku 7 let může být velmi obtížný. Připravili jsme pro vás seznam 20 tipů na dárky, kterými ji můžete překvapit a které vám pomohou s výběrem:

  1. Plyšový batoh s jejím jménem
  2. Lampa s vyrytým jménem
  3. Plyšový medvídek s její nebo vaší společnou fotografií
  4. Tyčinka Milka Mega s její fotografií a jménem
  5. Župan s vyšitým jejím jménem
  6. Náhrdelník s její fotografií
  7. Foto puzzle s vtipnými nebo roztomilými obrázky
  8. Přívěsek na klíče s vaší nejkrásnější fotografií
  9. Plyšová kosmetická taštička s jejím jménem
  10. Dětská zástěra s vtipným vzorem nebo její fotografií
  11. Hrnek s fotografií a/nebo textem
  12. Věž Chupa Chups s jejím jménem a fotografií
  13. Knihy, ve kterých bude hlavní postavou
  14. Polštář s roztomilým obrázkem
  15. Penál s jejím jménem
  16. Láhev na vodu s jejími nejroztomilejšími obrázky nebo s jejím idolem
  17. Náramek s vyrytým jménem
  18. Sněhová koule s vaší společnou pěknou fotografií
  19. Deka s její nejkrásnější fotografií
  20. Ponožky s její fotografií
Plyšový batoh

Plyšový batoh

Světlo se jménem

Světlo se jménem

Dětská zástěra

Dětská zástěra

Ponožky

Ponožky

Nejlepší dárky pro sedmiletou dívku v roce 2024

Je vaším přáním, aby se v tento den cítila výjimečně? Ukažte jí, jak moc pro vás znamená, dárkem, který je stejně jedinečný jako ona. V roce 2024 může být obtížné najít pro ni dokonalý dárek, protože trendy se v tomto období rychle mění. Existuje však spousta zábavných a originálních dárků, které můžete dát sedmileté dívce k narozeninám nebo k jakékoli jiné zvláštní příležitosti!

  • Dopřejte jí její vlastní župan, personalizujte ho jejím jménem, aby ho mohla doma vždy nosit.
  • Nechte ji zcela zazářit s personalizovanými šperky, přidejte její jméno nebo iniciály a nechte vyniknout její jedinečný styl.
  • Vyrazte jí dech personalizovaným puzzle. Vyberte roztomilý obrázek vás dvou, jejího idolu nebo domácího mazlíčka a ona se může zabavit na celé hodiny.
  • Vykouzlete jí úsměv na tváři roztomilým plyšovým medvídkem vyrobeným přímo pro ni. Personalizujte ho oblíbenou fotografií a/nebo jménem a udělejte z tohoto medvídka jejího oblíbence.
  • Je to budoucí umělkyně? Pak je sada na kreslení ideálním dárkem. Navrhněte dárek s fotografií nebo textem podle vlastního výběru.

Při výběru dárku pro sedmiletou dívku je nejdůležitější pamatovat na to, abyste vyhověli jejím zájmům a vášním. Trocha kreativity, trocha přemýšlení a spousta lásky mohou udělat trvalý dojem. A kdo ví! Třeba v ní vzbudíte nový zájem.

Personalizované dárky pro 7leté dívky

Pokud hledáte pěkný dárek pro sedmiletou holčičku, ale nevíte, co jí darovat, nejlepší nápad je osobní dárek! Personalizované dárky jsou vždy velmi ceněné a přinášejí zvláštní hodnotu. Všechny dárky na YourSurprise lze personalizovat pomocí fotografie a/nebo textu v našem editoru dle vlastního výběru. A můžete je také nechat doručit přímo jí!

Personalizované knihy pro děti

Personalizované knihy pro děti

Cukroví

Cukroví

Měkké hračky

Měkké hračky

Blog

Blog