Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Hledáte ideální dárek pro devítiletou dívku ve svém životě? Ať už se jedná o její narozeniny nebo jiný výjimečný okamžik, výběr dokonalého dárku může být docela náročný. Zvláště proto, že devítileté dívky se nacházejí v jedinečném stádiu svého vývoje. Nejsou to už malé holčičky jako dřív, ale také ještě nejsou úplně dospívající dívky. Při výběru dokonalého dárku je důležité vědět, co je rozesměje, zaujme a co je zajímá.

10 nápadů na dárky pro 9 leté dívky

Jaké jsou nejjedinečnější dárky pro devítileté dívky? Připravili jsme pro vás výběr 10 dárků, které by ji mohly potěšit k narozeninám nebo jiné výjimečné příležitosti:

  1. Velký plyšový medvěd s fotografií a/nebo textem podle jejího výběru
  2. Župan s jejím jménem
  3. Plyšový batoh s výšivkou jejího jména
  4. Plakát s jejím oblíbeným obrázkem
  5. Puzzle s vaší společnou fotografií nebo fotografií jejího domácího mazlíčka
  6. Kniha, ve které bude hlavní postavou
  7. Plyšová kosmetická taštička s jejím jménem
  8. Krabička na oběd a láhev na vodu s její fotkou
  9. Lampa s vyrytým jejím jménem
  10. Čokoládová srdíčka s roztomilou fotografií

Vzdělávací dárky pro 9 letou dívku

Pokud hledáte dárek, který je zábavný a zároveň vzdělávací, mohou být vzdělávací hračky ideálním dárkem. Má ráda různé skládačky? Pak je ideálním dárkem 500dílná skládačka, nad kterou může strávit hodiny a potrápit si mozek. Pokud má ráda pořádné výzvy, co takhle puzzle z 1000 nebo 1500 dílků?

Pro dívky, které rády čtou, jsou nejlepším dárkem knihy. Vyberte knihu, která dokonale odpovídá jejím zájmům, a pak bude mít dny plné čtenářské zábavy! Na knihu můžete také přidat její jméno, aby byla osobnější. A pokud ráda píše, můžete jí také personalizovat zápisník, aby si do něj mohla psát vlastní příběhy nebo ho používat jako deník.

Pro dívky, které milují kreativitu a jsou neustále zaměstnané fixami, tužkami a dalšími pomůckami na tvoření, je nejlepším dárkem sada na kreslení. Doplňte ji krásným sešitem na kreslení, ve kterém se může stát skutečnou umělkyní.

Bez ohledu na to, jaký typ vzdělávacího dárku vyberete, dbejte na to, aby odpovídal jejich zájmům. Zajistíte tak, že se nejen naučí, ale že je to bude skutečně bavit!

Lahve na vodu

Lahve na vodu

Kosmetická taška - Plyšový materiál

Kosmetická taška - Plyšový materiál

Světlo se jménem

Světlo se jménem

Čtvercové čokolády

Čtvercové čokolády

Jaké jsou levné dárky pro 9 letou dívku?

Najít roztomilý dárek pro dívku může být složité, ale nemusí to být zátěž pro vaši peněženku. Existuje nespočet levných dárků, které jsou zábavné i naučné. Zde je několik nápadů:

  • S měkkým plyšovým medvídkem můžete dělat cokoli a udělat radost komukoli. Přidejte vlastní fotografii a darujte nejen měkký dárek, ale také vzpomínku na celý život.
  • Pro ty, kteří mají chuť na sladké, je nejlepším dárkem kytice 19 lízátek Chupa Chups. Takto si může lízátka vychutnávat celé dny!
  • Pokud jí chcete trochu vyšperkovat postel, polštář s jejími vlastními fotografiemi je špičkový dárek. Pokud si nemůžete vybrat z 1 fotografie, můžete přidat i koláž s oblíbenými fotkami.
  • Dostala právě vlastní klíče? Pak je můžete vylepšit klíčenkou s její vlastní fotografií. Své klíče pak může vždy znovu rychle najít.
  • Co je zábavnějšího než pít z vlastního hrnku? To je ta největší zábava! Přidejte vlastní fotografii a/nebo text, aby byl hrnek zcela jedinečný. V hrnku si také může uschovat všechny své pastelky a dodat tak svému pracovnímu stolu další šmrnc!
  • Miluje vaření a pečení? Bezpochyby jí vykouzlí úsměv na tváři zástěra. Přidejte zástěře osobní nádech s fotografií princezny z kuchyně.

Nejdůležitější je, aby váš dárek vycházel ze srdce. Přemýšlejte o tom, co by jí udělalo radost; nemusí to stát mnoho peněz. S trochou kreativity a plánování můžete najít skvělý dárek, který bude levný a zároveň nezapomenutelný.

Další personalizované dárky pro 9leté dívky:

Kytice Chupa Chups

Kytice Chupa Chups

Přizpůsobené hrnky

Přizpůsobené hrnky

Personalizovaný dárkový balicí papír

Personalizovaný dárkový balicí papír

Blog

Blog

Puzzle

Puzzle

Cukroví

Cukroví

Měkké hračky

Měkké hračky

Šperky a doplňky

Šperky a doplňky