Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Ve světě plném masově vyráběných předmětů je něco zvláštního, když dostanete dárek vlastnoručně vyrobený s láskou a péčí. Podomácku vyrobené dárky nejen skvěle ukazují vaši kreativní stránku, ale také ukazují, že jste do dárku vložili myšlenku. Výhodou je také to, že můžete ušetřit nějaké peníze, ale přesto věnovat jedinečný dárek lidem, které máte rádi. Vytvořili jsme pro vás seznam 15 nápadů na vánoční dárky, které si vyrobíte sami. Odhalte své dovednosti a začněte vyrábět ty nejlepší sváteční dárky pro své blízké.

Snadné podomácku vyrobené vánoční dárky pro začátečníky

Kreativita a kutilství nepatří mezi vaše nejsilnější stránky? Pak je pro vás tento seznam ideální: snadné domácí vánoční dárky speciálně sestavené pro začátečníky.

Vlastnoručně vyrobené fotoalbum

Vlastní fotoalbum je procítěný způsob, jak zachytit a uchovat vzpomínky. Můžete vytisknout fotografie, které mají zvláštní význam, přidat popisky a ozdobit stránky samolepkami, stuhami nebo jinými dekoracemi.

Pokud se necítíte na to, abyste si ho vyrobili sami, můžete také uvažovat o tom, že si ho necháte vytisknout za nízkou cenu.

Ručně vyráběná přání

Ručně vyráběná přání jsou jednoduchým, ale promyšleným způsobem, jak vyjádřit svá přání k svátku. Díky tomu, že si každé přáníčko vyrobíte sami, můžete jeho design a vzkaz přizpůsobit příjemci. Ať už použijete papír, fixy, samolepky nebo razítka, tato personalizovaná přáníčka dodají vašim vánočním vzkazům zvláštní nádech.

Domácí pečené sušenky

Můžete připravit různé druhy sušenek, od klasických čokoládových až po slavnostní perníčky, a zabalit je do ozdobných plechovek nebo krabiček.

Tip: pro všechny sušenky použijte stejný základ, těsto rozdělte a přidejte různé příchutě (čokoládové lupínky, rozinky, koření, citronovou nebo pomerančovou kůru, čokoládový krém, džem...).

Potřebujete rychlý a snadný recept? Tady jej máte:

Ingredience:

  • 500 g bílé mouky
  • 250 g bílého cukru
  • 250 g nesoleného másla
  • 8 g prášku do pečiva
  • 2 žloutky + 1 vejce
  • Vanilkový extrakt z vanilkového prášku

Všechny ingredience kromě mouky důkladně promíchejte. Jakmile se dobře spojí, vmíchejte mouku. Těsto dejte do lednice odpočinout na minimálně 30 minut. Nyní můžete vytvářet nejrůznější sladké dobroty, které vás napadnou!

Domácí směs horké čokolády

Sklenice s domácí směsí horké čokolády je útulný a uklidňující dárek ideální pro zimní období. Do sklenice navrstvěte kakaový prášek, cukr a miniaturní marshmallows a přiložte visačku s návodem na přípravu lahodného šálku horkého kakaa. Je to jednoduchý, ale přesto potěšující dárek, který přináší teplo a radost.

Směsi v zavařovacích sklenicích

Směsi do zavařovacích sklenic jsou univerzální možností dárku, kdy do sklenice navrstvíte suché ingredience na sušenky, koláčky, polévky nebo třeba palačinky. Sklenici můžete ozdobit stuhou a přiložit kartičku s receptem a návodem.

Potřebujete další pomoc? Prezentujte své domácí dárky jedinečným způsobem. Například vložte sušenky do gravírované sklenice nebo zkombinujte čokoládovou směs s personalizovaným hrnkem. Zde je několik nápadů:

Foto knihy

Foto knihy

Pohlednice

Pohlednice

Gravírovaná skleněná nádoba

Gravírovaná skleněná nádoba

Personalizovaný dárkový balicí papír

Personalizovaný dárkový balicí papír

Domácí vánoční dárky s průměrnou výrobní dobou

Jste připraveni zlepšit se v rozdávání dárků v letošní sváteční sezóně? Prozkoumejte naši slavnostní nabídku podomácku vyrobených vánočních dárků s dokonalou rovnováhou mezi kreativitou a proveditelností.

Ručně vyráběné svíčky

Ručně vyráběné svíčky jsou krásným a přizpůsobitelným dárkem. Můžete si vybrat vůni, barvu a tvar podle přání obdarovaného. Přidáním sušených květin nebo bylinek je můžete ještě více ozvláštnit. Tyto svíčky vytvářejí hřejivou atmosféru a můžete se z nich těšit ještě dlouho po skončení Vánoc.

Několik tipů:

  • Nalijte vosk do sklenic při teplotě mezi 65 a 85 stupňů Celsia, aby se zabránilo vzniku trhlin nebo děr.
  • Teplota tání vosku se mění v závislosti na typu zvoleného vosku. Než začnete, pečlivě si přečtěte etikety!
  • Většina esenciálních olejů a vonných látek se používá v množství 5-10 %, ale přečtěte si etikety svých vonných látek, abyste zjistili ideální množství.

Vlastnoručně vyrobené kolážové trhací album

Toto album je podobné vlastnímu fotoalbu, ale umožňuje větší kreativitu a personalizaci. Kromě fotografií můžete do alba zařadit také upomínkové předměty, jako jsou útržky jízdenek, dopisy a ručně psané poznámky. Každou stránku můžete ozdobit samolepkami, washi páskou a dalšími řemeslnými potřebami a vytvořit tak jedinečný dárek plný vzpomínek.

Kutilské terárium

Terária pro kutily jsou malé samostatné zahrádky, kterým se může dařit v interiéru s minimální péčí. Můžete si je vytvořit navrstvením zeminy, kamenů a malých rostlin, například sukulentů, do skleněné nádoby. Jsou to krásné a nenáročné dárky, které jsou ideální pro ozelenění jakéhokoli prostoru.

Vánoční dekorace

Domácí vánoční ozdoby jsou zábavným a slavnostním nápadem na dárek. Ozdoby můžete vyrobit z materiálů, jako je dřevo, hlína nebo plsť, a ozdobit je barvami, třpytkami nebo stuhami.

Vlastní svícny

Vlastní svícny lze vyrobit z materiálů, jako jsou skleněné nádoby, dřevo nebo keramika. Můžete je ozdobit barvou nebo dokonce dekupáží.

Pokročilé domácí vánoční dárky pro zručné kreativce

Pro kutily-experty existuje několik nápadů, které mohou odrážet vaše odborné znalosti a vášeň pro dárkové umění.

Domácí džemy

Domácí džemy jsou chutným a promyšleným dárkem, který vyzdvihuje konkrétní sezónní ovoce. Můžete vyrobit džemy různých příchutí, například jahodový, malinový nebo broskvový, a zabalit je do pěkných sklenic s vlastními etiketami.

Domácí likéry a lihoviny

Kreativním nápadem na dárek pro dospělé je přidání lihovin s příchutí vanilky, lesních plodů nebo koření. Jako základ můžete použít vodku, whisky nebo rum a nechat je několik týdnů louhovat. Domácí likér zabalte do ozdobné láhve a můžete si ho vychutnat nebo sdílet na svátečních setkáních.

Ručně vyráběné šperky

Náušnice, náhrdelníky, prsteny, náramky... Existuje spousta možností pro vaše ručně vyrobené šperky. Čas a úsilí, které do výroby šperku vložíte, jej učiní výjimečným.

Malované tašky

Můžete si koupit obyčejné plátěné tašky a pomocí barvy na látku vytvořit vzory, citáty nebo vzory, které odrážejí osobnost obdarovaného.

Pokud se necítíte dostatečně zruční na to, abyste vytvořili vlastní dárek od základu, můžete vždy spojit kreativitu a vytvořit krásný design na již vyrobeném personalizovaném vánočním dárku. Podívejte se na náš návrh personalizovaných dárků:

Bavlněný sáček

Bavlněný sáček

Šperky a doplňky

Šperky a doplňky

Přizpůsobené svíčky

Přizpůsobené svíčky

Vánoční dekorace

Vánoční dekorace

Personalizované skleničky

Personalizované skleničky

Tělo a wellness

Tělo a wellness

Vánoční ponožka

Vánoční ponožka

Blog

Blog