Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Jak se blíží sváteční období, není nic lepšího než se zachumlat na gauči s teplou dekou, hrnkem horké čokolády a vánočně laděným seriálem, který tě dostane do sváteční nálady. Vytvořili jsme výběr vánočních seriálů, které jsou skvělé pro každou náladu. Od tematických limitovaných sérií po vánoční epizody, pro každého se najde něco! Takže připravte se na vánoční výzdobu, rozsvícení stromku a ponořte se do těchto vánočních seriálů, které vám zajistí, že vaše sezóna bude veselá a jasná!

Pro milovníky romantiky: 3 vánoční limitované série

Oslavte sváteční období s našimi 3 nejlepšími vánočními seriály, pro všechny romantické duše. Připravte se na příběhy plné lásky, smíchu a sváteční magie, a přidejte do své sváteční sezóny trochu romantiky!

  • Home for Christmas (2019-2020): Norský romantický dramatický seriál, kde se svobodná žena snaží najít přítele, kterého by přivedla domů na Vánoce, což vede k dojemným a humorným situacím.
  • Dash and Lily (2020): V tomto originálním seriálu Netflixu si dva teenageři během vánoční sezóny vyměňují vzkazy v zápisníku po celém New Yorku, což vede k jedinečným romantickým situacím..
  • I Hate Christmas (2022-2023): Tento romantický vánoční seriál je italským remakem "Home for Christmas". Svobodná žena lže, že má přítele, a že ho přivede domů na Vánoce. Nyní má pouhých 24 dní na to, aby ho skutečně našla!

Vánoční speciály k shlédnutí na jeden zátah

Občas zatoužíš po troše inspirace a rád/a si užiješ vánoční speciál, aniž by ses zavázal/a ke sledování celého seriálu. Tady jsme vytvořili výběr možností zábavy, kterou si můžeš pustit kdykoliv, ideální pro navození sváteční nálady!

  • White Christmas - Black Mirror: V tomto vánočním speciálu z roku 2014, v hlavní roli s Jonem Hammem, se dva muži ocitnou izolováni v odlehlé chatě na Štědrý den a sdílejí mrazivé příběhy ze své minulosti.
  • Christmas at Downton Abbey: Poprvé odvysíláno v roce 2012, tato dojemná epizoda se zaměřuje na rodinu Crawleyových a jejich služebnictvo, když se připravují na velkolepou vánoční oslavu.
  • The Simpsons - Simpsons Roasting on an Open Fire: Hlavně pro ty nostalgické, tato epizoda byla odvysílána již v roce 1989. Bart Simpson si impulzivně nechá udělat tetování bez souhlasu rodičů. Když Marge utratí rodinné vánoční úspory za jeho odstranění, Homer zjistí, že jeho vánoční bonusy jsou zrušeny zaměstnavatelem.
  • Doctor Who Christmas specials: Pokud jde o vánoční speciály, nikdo to nedělá jako Doctor Who! Od klasiky "A Christmas Carol" až po ten nejnovější z roku 2023, kdy představuje nového doktora Griffina.
  • Road to the North Pole - Griffinovi: Stewie a Brian se vydávají na cestu na Severní pól, aby se setkali se Santou. Jak se chaos šíří, Peter a zbytek rodiny se snaží zachránit Vánoce doma.
  • Vánoční stromy - Malcolm v nesnázích: Hal a kluci hledají perfektní vánoční strom, což vede k sérii nehod a nešťastných událostí.

Vánoční epizody: nejlepší komediální speciály

Chceš se o svátcích zasmát? Pak se ti určitě budou líbit tyto vánoční epizody:

  • Parks and Recreation: "Christmas Scandal" - Leslie a odbor parku procházejí vánočním skandálem, který otřese městem Pawnee.
  • The Office: "Christmas Party" - Dunder Mifflin pořádá každoroční vánoční večírek v kanceláři, plný výměn dárků a různých překvapení.
  • Community: "Abed's Uncontrollable Christmas" - V tomto speciálním animovaném díle zažije Abed nekončící vánoční dobrodružství se svými přáteli ze studijní skupiny.
  • Scrubs: "My Own Personal Jesus" - Je vánoční sezóna a nikdo kromě Turka nemá chuť ji slavit.
  • Superstore: "Christmas Eve" - Aby Amy ukázala svou dobrodružnou tvář, promění nudný Štědrý den v Cloud 9 ve skutečnou sváteční eskapádu.
  • Ted Lasso: "Carol of the Bells" - Ted se připojuje k Rebecce, aby společně prožili dobrodružství v období speciálních vánočních tradic.
  • Friends: "The One With the Holiday Armadillo" - Ross se snaží naučit svého syna pár věcí o svátečním pásovci.
  • New Girl: "LAXmas" - Jess a její spolubydlící se potýkají s chaosem na letišti a nečekanými svátečními dobrodružstvími.
  • Modern Family: "Express Christmas" - Rodina se snaží zorganizovat narychlo vánoční oslavu, protože spolu nemohou strávit skutečné vánoční svátky.

Vánoční pořady: soutěže v pečení a vaření

Jsou Vánoce opravdu Vánocemi bez skvělého jídla a pečených dobrot? Nalaď se na sváteční atmosféru s nejzábavnějšími vánočními soutěžemi v pečení a vaření!

  • The Great British Bake Off - Festive specials: V tomto svátečním speciálu soutěžící soupeří o to, kdo připraví nejchutnější vánoční pochoutky.
  • Sugar Rush Christmas: Od svátečních dortů po vánoční dezerty, sleduj, jak soutěžící přidávají špetku kouzla.
  • Nailed it! Holiday: Amatérští pekaři se pouští do výzev, aby znovu vytvořili složité sváteční pochoutky.
  • Holiday Gingerbread Showdown: Sleduj, jak zruční pekaři tvoří mistrovská díla z perníku, soutěží o to, kdo ohromí porotu.
  • The Great American Baking Show - Celebrity Holiday: Prožij kouzlo sváteční sezóny, když se celebrity postaví do pečícího stanu pro The Great American Baking Show.

Pohodlně se usaď o Vánočních svátcích s těmito předměty:

Vlastní fleece foto deka

Vlastní fleece foto deka

Přizpůsobené svíčky

Přizpůsobené svíčky

Přizpůsobené hrnky

Přizpůsobené hrnky

Adventní kalendář

Adventní kalendář